Az internetes megjelenés előnyei I.

Publikálva:

Azon vállalkozók, akik még nem szánták rá magukat az internetes megjelenésre, bizonyosan nincsenek tisztában ezen új médium kihasználásának lehetőségeivel. Vegyük figyelembe, hogy az online megjelenésben rejlő előnyök nem magától értetődőek, csak akkor tehetünk rá szert, ha átgondolt honlappal és online stratégiával dolgozunk.

Azok, akik a honlapunkon keresztül látogatnak meg minket, kíváncsisággal fordulnak tevékenységünk felé. Egy ilyen megkeresés esetében már jobb vevő-eladó kapcsolatban vagyunk, mintha nekünk kellene eladni magunkat egy ismeretlen számára. Látogatónk már potenciális vevőnek mondható.

Cégünk honlapja folyamatosan elérhető. Egyszerre lépjük át a területi és időbeli korlátokat. Bárhonnan bármikor tájékoztatást tudunk nyújtani az érdeklődőknek, fogadhatunk megrendeléseket.

Megjelenésünkhöz alacsony költségek párosulnak. Akár teljes szolgáltatás- vagy termékskálánkat bemutathatjuk, a nyomtatott megjelenés árának töredékéért. Már meglévő lehetőségeinkre támaszkodva (Internet hozzáférés, munkatársak) többletköltség nélkül is dolgozhatunk.