Az internetes megjelenés előnyei II.

Publikálva:

Mivel mindig dinamikusan tudunk alkalmazkodni a pontosan követhető vásárlói igényekhez, ezért nem kell nagy árukészletet raktároznunk, amivel természetesen költségeket tudunk megtakarítani. Mivel jobban tudjuk saját erőforrásainkat és lehetőségeinket kihasználni, energiáinkat új dolgokba fektethetjük, úgy mint, szélesebb áruválaszték, gyorsabb kiszolgálás, jobb ügyfélszolgálat.

Lerövidíthetjük és gazdaságosabbá tehetjük az értékesítést, így jobb kiszolgálással és olcsóbb termékekkel láthatjuk el a piacot.

Több információt adhatunk az érdeklődők kezébe, és azok változásait is gyorsabban tudjuk publikálni. A több és pontosabb adatok tudatában megnő a vásárlási szándék is. A honlapon jelentkező érdeklődőket is mindig naprakész információval láthatjuk el, szinte ingyen.

Jobban fel tudjuk mérni a piac igényeit is. Mivel nem csak a megvalósult vásárlások adatait gyűjthetjük be, hanem már az érdeklődésekét is, mi magunk is jobban tudunk alkalmazkodni a piac elvárásainak. Mindezt olyan eszközökkel tehetjük, amelyeket a látogatok nem is észlelnek, így nem is zavarják őket.